Speakers_lyckopodden
Tillbaka

Lyckopodden förgyllde vår tjejkväll

Olofsson Bil

Lyckopodden förgyllde vår tjejkväll

22/03/2024
Igår samlades omkring 100 personer i vår bilhall för att provköra bilar, montera takräcken och snacka om Kvinnlig empowerment och hur man skapar sin egen lycka.  

Tjejkväll på Olofsson Bil

Kvinnlig empowement och hur du skapar din egen lycka. Ja det var temat på den tjejkväll vi höll igår. Det blev livepodd med @lyckopodden och @agnessjostrom @chelseamuco och vår egen Maria Olofsson. Det provkördes bilar, monterades takräcken och bjöds på god mat. Våra vänner på @lannasport var på plats med cyklar och pop up shop och bjöd på oerhört bjussiga priser. @lykosverige sponsrade med välfyllda goodiebags som var väldigt uppskattade. Så Stort tack till alla ni tjejer som kom och vi hoppas att ni blev empowered till att sätta er i förarsätet och ta makten över er lycka, ekonomi och hälsa! Och glöm inte att bilar ger känslan av frihet och det är sannerligen en viktig ingrediens för lycka det😉.

Lyckopodden på plats hos Olofsson Bil

Lyckopodden på plats hos Olofsson Bil

Livepodd med Lyckopodden och Agnes Sjöström som driver Sveriges största podcast inom psykologi – Lyckopodden. Hon har intervjuat över 300 professorer, experter och kända människor samt läst en Masterutbildning i organisations och ledarskapspsykologi. Med sina erfarenheter har Agnes verkligen sett behovet av att sprida kunskap om just kvinnligt empowerment för att uppnå mer lycka och välmående i livet. Gäster på scen var Maria Olofsson ägare av Olofsson Bil och Sveriges mäktigaste kvinna i bilbranschen 2022, och Chelsea Muco, ambassadör för ungdomsverksamheten ”Freezone” och stjärnskott i Melodifestivalen 2024 med låten ”Controlla”

Tack till våra samarbetspartners och sponsorer

Volkswagen finans bjöd både på goda råd vid finansiering av bil likväl som välfyllda påskägg.

Vi hade fantastiska priser från våra samarbetspartners LYKO, Volkswagen och Länna Sport. Glada vinnare gick hem med priser som generöst tilltagna presentkort på Länna Sport, välfyllda goodiebags från Lyko och till och med en cykel. Så stort grattis till alla vinnare och tack till våra fina samarbetspartners.

Vill du komma på nästa event?

Anmäl ditt intresse för kommande event redan idag, så hoppas vi på att vi ses snart.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev