Nyckel Kund
Tillbaka

Vi är MRF-anslutna

för din trygghet
Olofsson Bil

Vi är MRF-anslutna

för din trygghet
30/08/2021
MRF är en branschorganisation som företräder seriösa bilhandlare och bilverkstäder. Vi ser det som en självklarhet att vara anslutna till MRF för att du som kund ska känna dig trygg i vår rådgivning kring bilköp, reparation eller garantier.
MRF-garanti vid köp av bil

MRF-garanti vid köp av bil

När du köper bil av oss som MRF-företag får du en exklusiva MRF-garanti. I samband med köpet får du förutom köpekontrakten även med dig både garantisedel och varudeklaration. Garantihandlingen visar garantins omfattning och varudeklarationen beskriver bilens skick.

MRF-garanti 6 månader

Bilen har gått högst 5 000 mil och är högst 36 månader gammal när du köper den. Garantin gäller i sex månader, dock högst 1 000 mil.

MRF-garanti 3 månader

Bilen har gått högst 10 000 mil och är högst 72 månader gammal när du köper den. Garantin gäller i tre månader, dock högst 500 mil.

Klicka här för att läsa de fullständiga villkoren för MRF-garantin.

Extra trygghet vid verkstadsbesök

Extra trygghet vid verkstadsbesök

När du reparerar din bil hos oss som MRF-ansluten verkstad får du MRF:s reparationsvillkor som ett kvitto på ett bra jobb.

Skulle mot förmodan en tvist av något slag uppstå mellan oss och en kund strävar vi alltid efter att i första hand hålla en god dialog och komma överens med dig som kund Vid de fall ARN kopplas in, förbinder vi, som MRF-företag, att följa Allmänna Reklamations-nämndens beslut.

 

Läs mer om MRF

På MRFs hemsida kan du som privatperson få tips och råd kring bilinköp. verkstadsbesök och andra saker som rör ditt bilinnehav.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.