Vd
Tillbaka

Ny VD på Olofsson Bil

Patrik Ottosson tillträder som ny VD 15/2-2023
Olofsson Bil

Ny VD på Olofsson Bil

Patrik Ottosson tillträder som ny VD 15/2-2023
07/12/2022
Efter 25 år som VD lämnar Maria Olofsson över stafettpinnen till Patrik Ottosson. Patrik tillträder som VD den 15/2-2023. Patrik började på Olofsson Bil 1999 och har under de senaste 5 åren haft rollen som Vice VD.
Patrik Ottosson blir ny VD på Olofsson Bil

Patrik Ottosson blir ny VD på Olofsson Bil

Jag känner mig ödmjuk till att axla den nya rollen. Det är en ära att få vidareutveckla Olofsson Bil tillsammans med det team vi har idag, och även haft över tid.
Vi möter ständigt nya utmaningar i branschen, men vi kommer att fortsätta leverera personligare service med hög kundnöjdhet som vi alltid har gjort.
Maria och jag har haft ett nära samarbete under åren och trots en ny roll är det fortfarande en viktig faktor för framtiden,

Patrik Ottosson, Olofsson Bils tillträdande VD.

 

Efter 25 år som VD lämnar jag nu över till Patrik att fortsätta utveckla Olofsson Bil. Jag kommer att kvarstå som Koncernchef och styrelseordförande men lämnar över det dagliga operativa ansvaret till Patrik. Vi har jobbat ihop länge, har samma mål och värderingar med företaget vilket känns tryggt både för oss som ägare men också för alla våra 170 medarbetare.
Maria Olofsson ägare av Olofsson Bil

För mer information ber vi er kontakta: 

 

Patrik Ottosson
patrik.ottosson@olofssonbil.se
08-606 06 19
 
Maria Olofsson 
Maria.olofsson@olofssonbil.se
08-606 06 16 

Om Olofsson Bil

Sedan starten 1966 har familjeföretaget Olofsson Bil alltid hållit mottot “Personligare service” främst. Genom att ge det där lilla extra till både sina kunder och anställda har företaget fått alla att trivas och ständigt utvecklats. Idag är Olofsson Bil en av Haninge kommuns största arbetsgivare och en av landets mest framgångsrika återförsäljare inom Volkswagengruppen. 

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.