Nya_Amarok
Tillbaka

Nu finns Nya Amarok i våra bilhallar!

Välkommen på öppet hus onsdagen den 15/11
Volkswagen transportbilar

Nu finns Nya Amarok i våra bilhallar!

Välkommen på öppet hus onsdagen den 15/11
03/11/2023
Nya Amarok finns nu i våra bilhallar och det vill vi fira med en heldags öppet hus den 15/11, för dig som vill kika närmare på denna komfortabla arbetshäst.
Nya Amarok

Nya Amarok

Helt ny från grunden och utvecklad för att prestera oavsett om underlaget består av slät asfalt, blöt lera eller ett djupare vattendrag. Nu är Amarok äntligen tillbaka. Och det med en uppvisning av förmågor som går långt utöver det vanliga.

Med mer utrymmen, två kraftfulla motoralternativ och högre utrustningsnivå, är det enkelt att hitta din favorit bland de tre versioner som finns att välja mellan. Läs mer om Amarok Life, Amarok Style och Amarok Aventura nedan. Vi kan också erbjuda provkörning med V6 TDI-motorn.

Öppet hus - anmäl dig idag!

Välkommen förbi oss onsdagen den 15/11 och titta närmre på våra fina Amaroker, provkör, prata med våra säljare och ät något gott hos Le på Café i vår bilhall. Anmäl dig nedan så att vi vet att du kommer förbi.

Volkswagen transportbilar i Haninge

På Olofsson Bil i Haninge är vi auktoriserad verkstad och återförsäljare för Volkswagen transportbilar. Du hittar oss i Haninge endast 20 minuter söder om Stockholm. Med ett stort utbud av både nya och begagnade VW transportbilar hjälper vi dig gärna att hitta rätt transportbil. Behöver du reservdelar, service eller ett verkstadsbesök till din Volkswagen transportbil då har du kommit rätt.

Öppet Hav testar nya Amarok

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.