Caddy_Cargo
Tillbaka

Nya Caddy Cargo

Sveriges populäraste skåpbil
Volkswagen transportbilar

Nya Caddy Cargo

Sveriges populäraste skåpbil
03/06/2021
Nya Caddy Cargo är gedigen kvalitet rakt igenom. Även om designen är ny och spännande är den lika pålitlig och flexibel som alltid. Med toppmoderna assistans- och infotainmentsystem och ergonomiska säten är Caddy Cargo den perfekta partnern i ditt dagliga arbete.

Låt Caddy Cargo sköta transporten

Oavsett vad du jobbar med så förtjänar du en pålitlig transportbil. Nya Caddy Cargo tummar inte ett tum på kvaliteten. Även om designen är ny och spännande är den lika pålitlig och flexibel som den alltid har varit. Med nya Caddy Cargo ställer du in din egen körprofil. Under huven har du nyutvecklade motorer, DSG-växling och 4MOTION fyrhjulsdrift.

Vad som än dyker upp på jobbet kan du lita på nya Caddy Cargo och nya Caddy Cargo Maxi.

Fakta om Caddy Cargo

Fakta om Caddy Cargo

  • Pris från 182 300 kr
  • Vikt: 691kg
  • Axelavstånd: 2 755 – 2 970mm
  • Bränsle: Diesel eller Bensin

Caddy Cargo - lastar mycket

Caddy Cargo klarar mer än vad du kanske kan tro: upp till 723 kg kan transporteras enkelt, inklusive upp till 100 kg på taket. Den extra breda Maxi-skjutdörren och det innovativa Keyless Advanced lås- och startsystemet ger dig ännu enklare åtkomst.

Caddy Cargo - en ergonomisk arbetsmiljö

Till nya Caddy kan du få extra ergonomiska säten: dessa går under namnet ErgoComfort. Stolar som har utvecklats speciellt för personer med känsliga ryggar och för de som reser mycket och långt i arbetet. ErgoComfort-sätena kan justeras på ett mängd sätt: Förutom längd- och höjdjustering kan du också konfigurera sätets vinkel, sittdynans djup och svankstöd, som har fyra olika inställningar.

Volkswagen transportbilar i Haninge

Volkswagen transportbilar i Haninge

På Olofsson Bil i Haninge är vi auktoriserad verkstad och återförsäljare för Volkswagen transportbilar. Med ett stort utbud av både nya och begagnade transportbilar hjälper vi dig gärna att hitta rätt transportbil.

Välkommen till Olofsson Bil Volkswagen transportbilar när du vill ha den bästa transportbilslösningen för dig och ditt företag.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.