Dackcenter_haninge
Tillbaka

Nytt däckcenter i Haninge

Olofsson Bil bygger nytt däckcenter i Albyberg-Haninge
Olofsson Bil Verkstad

Nytt däckcenter i Haninge

Olofsson Bil bygger nytt däckcenter i Albyberg-Haninge
11/10/2021
Under 2022 öppnar Olofsson Bil upp sitt nya däckcenter i Albyberg. Däckhotellet kommer att ha plats för närmare 5.000 uppsättningar hjul och redan nu kan du anmäla ditt intresse för en plats.

Däckcenter Albyberg - här kommer dina däck bo riktigt bra

Under 2022 öppnar vi upp vårt toppmoderna däckcenter i Albyberg-Haninge. Här kommer vi att erbjuda en kvalitativ förvaring av dina hjul. När det är dags för skifte så hjälper våra duktiga tekniker till med ett snabbt hjulskifte.

Öka livslängden på dina däck

I vår nya däckcenter bygger vi förutsättningarna rätt från grunden. Med rätt temperatur och utrymmen som är mörka och torra – allt det viktiga för att öka livslängden på dina däck. Innan förvaring tvättar vi alltid däcken och avsynar dem, så att det inte finns spår av oljor eller kemikalier. Här är också dina däck fullständigt försäkrade – en extra trygghet då den vanliga bilförsäkringen inte alltid täcker vid inbrott i t ex garaget eller förrådet.

Miljö i fokus!

Miljö i fokus!

Vi bygger med omsorgsfulla materialval– och självklart installerar vi solpaneler på taket.

Ulf Olofsson Vice Koncernchef Olofsson Bil 

Vi mäter däckens kvalitet och funktion

Förutom de rätta förutsättningarna för däckförvaring tar vi ett helhetsgrepp om säkerheten. Både för öga och med specialutrustning synar och mäter vi däckens kvalitet och funktion. Vi säkerställer så att inget slitage ska kunna påverka komfort eller säkerhet. Vid däckförvaring blir också vårt speciella uppställningssystem en ytterligare garant för trygghet och livslängd – med garanterat skonsamma förvaringsmetoder för både fälgar och däck.

Anmäl ditt intresse redan nu!

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för en plats i vårt däckcenter.
Registrera dig så återkommer vi med mer information.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.