cupra_haninge_padel
Tillbaka

Padelturnering av Cupra Haninge och Actionpadel!

Läs mer om vår padelturnering som vi hade 19/4
Cupra Olofsson Bil

Padelturnering av Cupra Haninge och Actionpadel!

Läs mer om vår padelturnering som vi hade 19/4
22/04/2024
Under fredagen den 19/4 samlades entusiaster för en minnesvärd padelturnering där deltagarna inte bara visade upp en imponerande skicklighet, utan också delade skratt och sportslig glädje på varje bana.
En otrolig start på helgen!

En otrolig start på helgen!

Som en del av vårt engagemang för att främja sport och samhällsgemenskap, arrangerade vi i samarbete med Cupra och Actionpadel en spännande padelturnering. Eventet blev en fantastisk sammankomst för padelälskare, fylld med energi, entusiasm och framförallt en oslagbar stämning.

Vi på Olofsson Bil är stolta över att kunna stödja och uppmuntra sportens utveckling, och det var en ära att se så många passionerade spelare visa upp sina färdigheter.

Tack till alla medverkande!

Tack till alla medverkande!

Vi vill framföra vårt största tack till Actionpadel som var otroliga i deras hjälp att organisera detta fantastiska padel-event. Deras expertis och engagemang var en stor del i att göra turneringen så framgångsrik.

Vi vill även rikta ett stort tack till alla deltagare som kom och gjorde dagen speciell med sin energi och entusiasm. Ert deltagande är vad som gör dessa evenemang så minnesvärda och vi är tacksamma för varje spelare som tog sig tid att delta och tävla.

Cupra Haninge x Actionpadel

Höjdpunkten på dagen var utan tvekan prisutdelningen, där vinnarna inte bara kunde stoltsera med titeln som turneringens mästare, utan också fick åka hem med förstklassig padelutrustning från Cupra. Varje medlem i det vinnande laget belönades med ett exklusivt padelracket, bollar och andra tillbehör, vilket säkerställde att de skulle vara välutrustade för framtida matcher.

Vi ser redan fram emot nästa turnering och chansen att åter välkomna gamla som nya ansikten till en ny dag full av sport och samvaro.

Vill du komma på framtida event?

Anmäl gärna ditt intresse för våra olika events så du inte missar en inbjudan framöver.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.