Verkstadsbesok_ratt_Pris
Tillbaka

Våra bilverkstäder tål att jämföras.

Samma pris - bättre utfört!
Olofsson Bil Verkstad

Våra bilverkstäder tål att jämföras.

Samma pris - bättre utfört!
02/06/2020
Vi ger dig rätt pris på ditt verkstadsbesök anpassat efter din bils ålder.  Våra mekaniker är experter på din bil så jämför oss inför nästa verkstadsbesök. Under junimånad prismatchar vi alla skrivna offerter*. Välkommen med din Volkswagen person- & transportbil, Audi, ŠKODA, SEAT och CUPRA till oss i Haninge och Nacka.
Det behöver inte vara dyrt att gå till en auktoriserad verkstad.

Det behöver inte vara dyrt att gå till en auktoriserad verkstad.

Däremot är det tryggt! Våra mekaniker och servicepersonal är expertutbildade på just Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA och ŠKODA. Som auktoriserad verkstad har vi omfattande krav på oss gällande IT, utbildning, verktyg och utrustning. Exempel på sådant krav är att specialverktyg och verkstadsutrustning i många fall ska vara av en anvisad typ. Något som borgar för att du och din bil är i säkra händer när du besöker någon av våra verkstäder.

 

Kvalitetskontroller och certifiering

Auktorisationskraven och skyldigheterna kontrolleras årligen vid särskilda revisioner. Med revisionerna så följer dessutom ett ISO 9001 certifikat från certifieringsorganet TÜV Management Service med säte i München i Tyskland.

Förutom att vi varje år gör 1000 egna kvalitetskontroller av genomförda verkstadsarbeten per år, köper vi in ca 350 st oberoende verkstadskontroller/år genom DEKRA.

Få en inblick i hur jobbet med din bil går.

Få en inblick i hur jobbet med din bil går.

När du lämnar in din bil på vår verkstad, för ett oljebyte eller inspektion så kan det inträffa att våra mekaniker hittar något slitage eller annan del av din bil som inte mår så bra. Då tar våran mekaniker fram verktyget ServiceCam och spelar in en video på sin telefon, och skickar den via en länk till dig som kund.

Vi vill att du ska vara nöjd!

Vi vill gärna höra varför du är nöjd med våra verkstadstjänster eller kanske mindre nöjd med, för oss är nämligen båda återkopplingarna lika viktiga i vårt ständiga strävan i att få återkommande kunder.

Patrik Ottosson är Vice VD på Olofsson Bil och han vill gärna höra av dig. Tveka inte att kontakta honom. Du når honom på patrik.ottosson@olofssonbil.se eller 070-386 27 20

* Gäller pris på skrivna offerter för service och reparation, dock inte på aggregat. Kampanjperiod juni 2020.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev