verkstad_elbil
Tillbaka

Rätt verkstad för dig

För din trygghet
El-hybrid Elbil Verkstad

Rätt verkstad för dig

För din trygghet
10/05/2021
Oavsett om du kör en bil med förbränningsmotor, en hybridbil eller har tagit klivet in i elbils eran så är vi rätt verkstad för dig.
Trygghet oavsett

Trygghet oavsett

Oavsett om du kör en bil med förbränningsmotor, en hybridbil eller har tagit klivet in i elbilseran så är vi rätt verkstad för dig. Våra utbildade och motiverade medarbetare kan ta hand om din bil oavsett vilket drivmedel din bil drivs av.

Elbilar kräver både rätt kunskap och rätt verktyg för att vara säkra och fungera så som tänkt, därför är en Auktoriserad det självklara valet för att få ut maximalt från sin elbil.

Högt uppsatta krav på personal och utrustning

En auktoriserad märkesverkstad måste uppfylla de högt uppsatta krav som tillverkaren ställer på en serviceverkstad. Detta innebär till exempel att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall alla verktyg uppfylla ti​llverkarens kvalitetskrav. Allt för att servicen av din bil ska hålla så hög kvalité som möjligt.

Fråga en tekniker

Fråga en tekniker

Att jobba med Elbilar ställer stora krav på utrustning och kunskapen hos teknikern. Genom att man är på en Auktoriserad verkstad säkerställer man att dessa 2 kriterier uppfylls

Ronnie Mattsson, Tekniker ŠKODA Haninge

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.