Saker_Bil_Volkswagen
Tillbaka

Se till att din bil är säker på vägen!

30% på säkra tillval vid bokning av service och reparation
Verkstad Volkswagen

Se till att din bil är säker på vägen!

30% på säkra tillval vid bokning av service och reparation
16/02/2021
Håll din Volkswagen säker på vägen! Just nu erbjuder vår auktoriserade Volkswagenverkstad två kanonerbjudanden du kan boka på när din bil ändå är inne på service.

30 % på olika säkra tillval

  • Hjulinställning inkl. radarinställning – se över avståndssensorn och trafikmärkesassistenten.
  • Byt bromsbelägg och bromsskivor

Gäller vid bokning i samband med service eller reparation på vår Volkswagenverkstad i Haninge.

Boka service för din Volkswagen

Boka service för din Volkswagen

Boka service på din Volkswagen hos oss i Haninge senast 31/3 2021 och genomför din service innan aprils slut för att få ta del av våra kampanjerbjudanden för en säker bil. Ange kampanjkod: säkerbil för att ta del av erbjudandet.

Varför göra en hjulinställning?

Man märker oftast om man har en felaktig inställning på hjulen genom att bilen inte går rakt fram även om du håller ratten rakt. Vi rekommenderar att se över hjulens inställningar en gång per år eller vid behov som t.ex efter en påkörning mot en trottoarkant eller liknande eller när bilen ej känns som den ska.

Efter en justering känns bilen åter stabil och du undviker onödigt däckslitage men får även en säkrare bil som klarar halka och vattenplaning bättre. Samtidigt som vi gör en hjulinställning ser vi över din radarinställning som kontrollerar din adaptiva farthållare samt vägassistentkamera.

 

Dags att byta bromsbelägg och bromsskivor?

Dags att byta bromsbelägg och bromsskivor?

Bromsbelägg är den del av bromssystemet som utsätts för mycket slitage och bör ses över löpande. De slits olika beroende på din körstil och påverkas t.ex av om du kör mycket i stadstrafik med många start och stopp. .

Ett tryggt val av verkstad

Ett tryggt val av verkstad

När du lämnar in din Volkswagen på vår bilverkstad i Haninge erbjuds du bred kompetens, hög kvalité och personligare service. Vi hjälper dig med de flesta typer av reparationer på din bil – från motor och mekanik till plåt och lack. Vi har även ett omfattande reservdelslager och en tillbehörsshop där du kan få hjälp med reservdelar, däck och fälg till din bil samt köpa Volkswagenkläder och produkter.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.