Nya_Seat_Leon
Tillbaka

SEAT miljöbil

El-hybrid SEAT

SEAT miljöbil

29/04/2020
Volkswagen koncernen har sedan tidigare meddelat att man strävar efter att succesivt gå över till helt eldrivna fordon år 2050. För att uppnå detta behöver förändringen ske gradvis, därför erbjuds nu ett stort utbud av drivlinor, där Biogas, elhybrid och mildhybrid används flitigt.

Nya SEAT Leon eTSI - mildhybrid

Äntligen är den här – nya SEAT Leon.
Beteckningen eTSI står för mildhybrid, vilket innebär att utsläppen minskar med hjälp av 48-volts mildhybridteknik.

Detta alternativ är perfekt för dig som gillar elektrisk assistans, men är ute efter ett alternativ där du slipper ladda bilen via en laddsladd.

Snart som hybrid

Snart som hybrid

Vill du ha det bästa av två världar? Då är SEAT Leon e-Hybrid något för dig.

  • Prestanda
    Plug-in-elmotorn på 75 kW jobbar tillsammans med TSI-motorn på 1,4 liter. Dessa två når då en systemeffekt på 204 Hk, 150 kW.
  • Räckvidd
    Denna plug-in-hybrid tar dig vart du vill. På enbart el kan du nå upp till 60 km. Kombinerar du denna med bensinmotorn kan du köra hela 800 km.
  • Självladdning
    Varje gång du använder bromsarna på din bil så laddas batteriet, detta sker genom energiåtervinning.
Biogas - TGI

Biogas - TGI

Då efterfrågan av gasfordon i Sverige är fortsatt stor, ser man stor potential med just detta drivmedel. Detta är till stor del beroende på att förtroendet för just biogas, och marknadens satsningar på infrastrukturen är fortsatt stor.

TGI är en kombination av två bränslen. Bensin och komprimerad naturgas (CNG). Bilens motor är smart, och väljer därför att köra med CNG när möjlighet finns, tar det slut på naturgas så tar bensinmotorn automatiskt över.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.