OlofssonBil
Tillbaka

Serviceavtal till din begagnade Audi

Audi Verkstad

Serviceavtal till din begagnade Audi

24/10/2019
När du köper en nästan ny Audi hos oss kan du nu, vid finansiering välja till ett Serviceavtal. Detta Serviceavtal gäller från aktuell mätarställning och gäller i 36 månader eller upp till 6 000 mil – Detta för endast 100 kr i månaden.*
För din trygghet

För din trygghet

När du tecknar Audi serviceavtal 100, får du och din Audi originalservice mot en fast månadskostnad. Att bilen även servas på en auktoriserad Audi-verkstad gör upplevelsen ännu bättre.

Då samtliga auktoriserade verkstäder använder sig av Audi Originaldelar, – tillsatser och vätskor kan du vara 100% säker på att bilen får den omsorg den behöver. När detta är gjort lämnar även den auktoriserade verkstaden garanti på utfört arbete.

*Serviceavtal 100 gäller vid köp som finansieras via VGS

Förmåner

Till Audi Serviceavtal 100 kommer många fördelar. Du har en övergripande koll på kostnader för servicebesök, detta med en fast månadskostnad under hela avtalstiden. Att sedan ha vetskapen om att det är Audi Originaldelar det arbetas med ger en ytterligare trygghetskänsla för dig som kund!

Då din bil kommer att fortsätta i Originalskick med detta serviceavtal, med en komplett servicehistorik förbättrar du andrahandsvärdet. Detta innebär att den dagen du önskar byta bil, har du gjort allt i din makt för att andrahandsvärdet ska matcha dina förväntningar.

Audi Approved

Audi Approved

Är du ute efter en nästan ny Audi i drömskick? Leta då efter ”Audi Approved :plus”.

Detta innebär att bilen är noggrant kontrollerad, har minst 12 månaders garanti och är redo för leverans!

De typer av bilar med Audi Approved :plus, är de som är högst 60 månader gamla och som gått max 10.000 mil. Innan bilen läggs ut för försäljning genomgår bilen en omfattande och noggrann 110-punktskontroll, skulle något behöva bytas under denna kontroll används alltid Audi Originaldelar.

Hitta till oss

Albybergsringen 104
137 69, Handen

Tel.nr : 08 – 515 155 20
Mail: beg-albyberg@olofssonbil.se

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.