servicecam-olofssonbil
Tillbaka

ServiceCam

Olofsson Bil Verkstad

ServiceCam

08/08/2019
För att du som kund ska känna största möjliga trygghet att lämna iväg din bil till vår verkstad har vi nu börjat med ServiceCam.

Vad är ServiceCam?

När du lämnar in din bil på våran verkstad, för ett oljebyte eller inspektion så kan det inträffa att våra mekaniker hittar något slitage eller annan del av din bil som inte mår bra. Då tar våran mekaniker fram ServiceCam. Han/ hon spelar då in en video på en telefon, och skickar den via en länk till dig som kund.

Nedan ser du hur mailet ser ut som skickas från våran verkstad.

Filmen

Filmen

I filmen du som kund mottager kommer våra tekniker att visa upp det eventuella slitaget på din bil. De berättar hur detta påverkar din bil, samt kan komma att visa visuella skillnader. Har du exempelvis slitna bromsar, så kan teknikern visa upp din bromsskiva, jämfört med en ny bromsskiva. Detta för att du som kund ska känna en tillit till oss som verkstad, och få en egen uppfattning om hur bilens skick ser ut.

När du klickat dig in på länken kommer bilden visas som ovan, du kan då i lugn och ro titta igenom din ServiceCam video. För att sedan ta ett beslut om att antingen ”Godkänn jobb just nu” eller ”begär återupprigning” för vidare information.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.