Enyaq_Olofssonbil
Tillbaka

ŠKODA ENYAQ hos Olofsson Bil

Elbil Miljöbil Skoda

ŠKODA ENYAQ hos Olofsson Bil

01/02/2021
Nya ŠKODA ENYAQ iV finns nu i vår ŠKODA bilhall i Haninge. Ta chansen att provsitta, klämma och känna på den efterlängtade och banbrytande eldrivna SUV-modellen.

Se elbilen ŠKODA ENYAQ

Plats: Albybergsringen 104 i Haninge
Datum: 1/2 t.om 23/2 – 2021
Tid: 09.00 – 18.00 (Lördag & söndag 11.00 – 15.00)

Föranmäl ditt besök

På grund av rådande omständigheter vill vi gärna att du anmäler ditt besök hos oss innan du kommer. Vi ser över alla bokade tider, för att undvika eventuell trängsel. Du behöver inte invänta någon bekräftelse på din bokade tid, hör du inget från oss är du hjärtligt välkommen på din bokade tid. Vi håller självklart avstånd till varandra och visar respekt. Handsprit och munskydd finns på plats.

3 bästa hos Enyaq

3 bästa hos Enyaq

Vi har frågat en av våra säljare på ŠKODA vilka som är de tre bästa egenskaperna med nya Enyaq.

Utrymme, pris och räckvidd. Att få en bil med den utrustningen, utrymmet och räckvidden som Enyaq har, för detta pris är fantastiskt. Att den sedan har designen som en sportig SUV, gör den än mer attraktiv.
– Jacob Schildt, Säljare ŠKODA Haninge

Tävla och vinn tillbehör!

Tävla och vinn tillbehör!

Ta en selfie med Enyaq och vinn 2000 kr i vår ŠKODA tillbehörsshop. Reglerna är enkla.

  1. Ta en selfie med Enyaq i vår bilhall i Haninge.
  2. Dela din bild i sociala medier och tagga @olofssonbil och #enyaq Tänk på att ha öppen profil så att vi kan se ditt inlägg
  3. Som bildtext skriver du vad du tycker bäst om med Enyaq och
    besvarar frågan: Från vilket land kommer ŠKODA?Tävlingen anordnas av Olofsson Bil och pågår mellan den 1-23 februari. En vinnare utses av juryn som består av ŠKODAs märkeschef och marknadskoordinatorn på Olofsson Bil. Vinnaren kontaktas via sin sociala mediekanal efter avslutad tävling. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev