Blogg Sommarbilen 2019
Tillbaka

Sommarbilen

- teckna, tävla och stödj Majblomman
Olofsson Bil

Sommarbilen

- teckna, tävla och stödj Majblomman
07/05/2019
Under april har barn fått måla en teckning av sin bästa sommardag med familjen. 6 bidrag har valts ut som finalister och tävlar nu om chansen att få sin teckning folierad på Olofsson Bils sommarbil. För varje inlämnad teckning skänkte vi 100 kr till Majblomman*.
Ett givande samarbete på många sätt

Ett givande samarbete på många sätt

Sommarbilen är ett kreativt och givande evenemang för alla inblandade. Genom att foliera ett barns teckning på en av våra bilar vill vi skapa stolthet och glädje och ge liv åt ett barns konstverk. Ett event som inte alls handlar om att sälja bil utan göra gott, där vi lyfter fram glädjen i att uttrycka sig i bild och form. Att vi samtidigt kunde stödja ekonomiskt utsatta barn i vår kommun, via Majblommans viktiga arbete, känns oerhört givande.

Den 25 maj utses vinnaren i vår teckningstävling och avtäckningen av Sommarbilen hålls i vår Volkswagen bilhall i Haninge.

Volkswagen Multivan är årets Sommarbil

Volkswagen Multivan är årets Sommarbil

Multivan är en  rymlig och komfortabel minibuss!
Den som behöver mycket plats för människor och packning har svårt att hitta en bekvämare och mer praktisk minibuss än Multivan. Den har plats för sju personer och mycket bagage. Med hjälp av glidskenor kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det.

Om Majblomman

Om Majblomman

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som alltid står på barns sida. De jobbar året runt för att barn i Sverige ska ha möjlighet att vara med i gemenskapen i skolan och på fritiden oavsett ekonomiska förutsättningar. Majblomman  samlar in pengar genom att barn och volontärer i hela Sverige deltar i försäljningen av majblommor varje år. Tack vare det kan de dela ut ekonomiska stöd till barn, informera om barns villkor och stödja forskningsprojekt för att förbättra barns villkor.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.