Lastbågar Olofsson Bil
Tillbaka

Tips när du behöver lasta på biltaket

Olofsson Bil Tillbehör

Tips när du behöver lasta på biltaket

14/04/2020
Denna våren blev visst alla resor inställda men ett par takbågar kan vara bra att ha ändå. Kanske ska du bygga på altanen, hämta en ny möbel till hemmet eller ta med dig cykeln ut på äventyr. Lasträcken, takbågar eller takräcke. Kärt barn har många namn. Men lästräcken är grunden för all last du gör på biltaket. Vi hjälper dig hitta rätt modell för just din bil

Säkerhetstestade takräcken

Takbågar från lasthållare Original är med sina aerodynamiskt utformade aluminiumprofiler är den perfekta grundstommen för allt du vill montera på taket, som t.ex skid-/snowboardhållare, cykelhållare, kajakhållare eller en takbox. När du väljer takräcken bör du ta ett par som är specifikt utvecklade för just din bilmodell. Det gör dem lätta att montera och sitter säkert på din bil. Alla takbågar som vi säljer är krocktestade enligt City Crash Plus-testad för högsta säkerhet och de är låsbara för maximalt stöldskydd.  

 

Thule - ett kvalitetsstämplat val av takbågar

Thule - ett kvalitetsstämplat val av takbågar

Thule lasthållare kan ge dig ett takräcke som ligger tät i mot taket och kan ge dig möjlighet att användas på flera modeller, beroende lite på bilmodellen och infästning av takräcke
Thules högsta prioritet är säkerhet, både för dig och dina medtrafikanter. Därför testas deras produkter noggrant i deras testcenter. För att få sin kvalitetsstämpel ska produkterna ha klarat flera krock- och slitagetester samt för att ha utsätts för extrem värme, kyla, fukt, solljus och starka kemikalier. 

Det finns många olika tillbehör till ditt takräcke!

Det finns många olika tillbehör till ditt takräcke!

Glöm inte bort alla fina tillbehör till ditt Takräcke. Vi har många fina takboxar på våra anläggningar. Köper du både bågar och box tillsammans så bjuder vi på montering och även 10 % rabatt* på köpet. 

*Gäller lagervaror och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. 

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.