tjejkvall Smal
Tillbaka

Anmäl Dig till Tjejkvällen Torsdag den 21/3!

Live med Lyckopodden, Kvinnlig Empowerment och Överraskningar!
Olofsson Bil

Anmäl Dig till Tjejkvällen Torsdag den 21/3!

Live med Lyckopodden, Kvinnlig Empowerment och Överraskningar!
20/02/2024
Spara datumet! Torsdagen den 21/3 bjuder vi in dig till en fantastisk tjejkväll hos Olofsson Bil. Tillsammans med Lyckopodden förbereder vi oss för en kväll som är fullspäckad med gemenskap, lycka, kvinnor och empowerment! Dessutom har du chansen att vinna fantastiska priser från våra samarbetspartners LYKO och Länna Sport. Missa inte detta!  
Passion för bilar möter kvinnlig kraft

Passion för bilar möter kvinnlig kraft

Tjejkvällen dedikerar vi åt alla kvinnor – oavsett om du är en bilentusiast, trogen poddlyssnare eller bara nyfiken på att lära dig mer om bilvärlden så öppnar vi dörrarna 16:00 på Albybergsringen 104 i Haninge där passion för bilar möter kvinnlig kraft!

Vad kan du förvänta dig?

  • 16:00-18:00 Mingla, ät tilltugg, provkör bilar, besök våra empowerment stationer och träna på något kring bilen du vill bli bättre på. Vår partner Länna Sport är på plats med träningshörna där du kan snacka välmående, kolla på träningskläder och cyklar. 
  • 18:00-19:15  Livepodd med Lyckopodden och Agnes Sjöström med gästerna Maria Olofsson ägare av Olofsson Bil och Sveriges mäktigaste kvinna i bilbranschen 2022, och Chelsea Muco, ambassadör för ungdomsverksamheten ”Freezone” och stjärnskott i Melodifestivalen 2024 med låten ”Controlla”, Det kommer att snackas kvinnors egenmakt och kraft att skapa sin egen lycka.  Dessutom har du chansen att vinna fantastiska priser från våra samarbetspartners LYKO och Länna Sport. Missa inte detta!
  • 19:15-20:00 Fortsättning på mingel, empowerment stationer och provkörning.

Anmäl dig nedan! Tänk på att det är ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

 

Hjälp oss att ge en bild hur dagens kvinna känner sig i och kring bilen.

Hjälp oss att ge en bild hur dagens kvinna känner sig i och kring bilen.

Bilen ägs oftare av män än kvinnor. För att skapa empowerment tror vi att kvinnan behöver ta ratten i större utsträckning. Därav gör vi en undersökning om kvinnan roll i och kring bilen för att skapa debatt och sprida insikter. Undersökningen stängs den 14/3-2024. Vi kommer att sammanställa svaren under vecka 12.
Denna undersökning är anonym, men vill du ta del av resultatet mejlar vi dig gärna. I slutet av undersökningen finns det möjlighet att ange dina kontaktuppgifter. 
Vi uppskattar om du vill vara med och gör din röst hörd.

 

 

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.