olofssonbil_verkstad
Tillbaka

Våra olika verkstäder

Hur vet man vilken man ska till?
Audi Olofsson Bil SEAT Skoda Verkstad Volkswagen

Våra olika verkstäder

Hur vet man vilken man ska till?
17/10/2019
Det finns olika verkstäder för olika åtgärder på bilen. Så i detta blogginlägg vill vi tipsa dig om de olika verkstädernas inriktningar så att du lättare kan kontakta rätt verkstad när du behöver hjälp nästa gång.
Löpande service och motorproblematik

Löpande service och motorproblematik

Din bil kan indikera att bilen behöver olika typer av verkstadsbesök. T.ex. Oljebyte eller inspektionsservice. Skulle en annan varningslampa tändas på instrumentpanelen, är det till verkstan du vänder dig.

Då vi på Olofsson Bil är återförsäljare för sex olika märken, har vi även sex olika verkstäder. För att hitta rätt verkstad för just din bil, klicka på länken nedan.

Skadeverkstan - när du har fått plåt- & lackskador

Skadeverkstan - när du har fått plåt- & lackskador

Vi på Olofsson Bil har en toppmodern skadeverkstad som hjälper dig som har krockat eller på annat sätt fått en plåt- & lackskada.  Detta är med andra ord denna verkstad du vänder dig till om du har yttre skador på din bil. Det kan vara en parkeringsskada, en repa i lacken eller en skada som uppstått vid en allvarligare krock.

Våra kollegor på skadeverkstan börjar med är att göra en skadebesiktning på bilen. Man avgör då hur omfattande skadan är, och vad som kommer att behöva att åtgärdas hos oss.

Behöver du boka skadebesikting eller har andra frågor gällande plåt och lackskador? Följ länken nedan:

Däckverkstad

Däckverkstad

Har du stött på ett problem med dina däck, önskar skifta sommar/ vinter-däck eller checka in på däckhotell? Då är det hit du vänder dig! Läs mer på länken nedan:

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.