Vindrutebyte_haninge
Tillbaka

Vindrutebyte

Vi bjuder på självrisken*
Olofsson Bil Verkstad

Vindrutebyte

Vi bjuder på självrisken*
04/03/2021
Vi firar öppnandet av vår glasverkstad på Kilowattvägen 15 i Haninge med ett bra erbjudande på vindrutebyte! I vår glasverkstad kan vi hjälpa dig som är i behov av vindrutebyte och kör en Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA eller ŠKODA.
Vindrutan - en del av bilens viktiga säkerhetssystem.

Vindrutan - en del av bilens viktiga säkerhetssystem.

Vi hoppas att du slipper stenskott. Men om du råkar ut för ett, byt eller laga rutan på en gång innan det spricker upp mer. Vindrutan är inte bara en glasskiva du tittar igenom – i och vid rutan sitter en mängd sensorer och annan teknik som är viktig för säkerhetssystemen i bilen. Dessutom är vindrutan en integrerad del i bilens struktur som inte bör försvagas. Bland annat ger den stöd åt airbags när de löser ut.

Vi bjuder på självrisken*

Boka byte av vindruta på din Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA eller ŠKODA innan den 31/3-2021 och genomför bytet innan 30/4, så bjuder vi på självrisken upp till 1500 kr. Gäller på vår glasverkstad i Haninge.  Observera att alla försäkringsbolag inte tillåter att vi byter vindrutor på din bil med reducerad självrisk ex. på dessa bolag är Watercircles, Gensidige och Protector.

 

Säg hej till vår glasmästare

Säg hej till vår glasmästare

Mauro Marin är vår glasmästare och kan det här med vindrutebyten

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.