transportbil
Tillbaka

Volkswagen TRP Haninge

Vi hjälper dig med din VW transportbil
Volkswagen transportbilar

Volkswagen TRP Haninge

Vi hjälper dig med din VW transportbil
19/05/2022
Hos Volkswagen Transportbilar i Haninge hjälper vi dig med allt din transportbil kan tänkas behöva. Från köpet av din nya bil, till service och eventuella reparationer längst vägen. Välkommen till personligare service i Haninge för dig och din transportbil.

Volkswagen Transportbilar hos Olofsson Bil

På Olofsson Bil i Haninge är vi auktoriserad verkstad och återförsäljare för Volkswagen transportbilar. Du hittar oss i Haninge endast 20 minuter söder om Stockholm. Med ett stort utbud av både nya och begagnade VW transportbilar hjälper vi dig gärna att hitta rätt transportbil.

Behöver du reservdelar, service eller ett verkstadsbesök till din Volkswagen transportbil då har du kommit rätt. Har olyckan varit framme? Då hjälper vår skadeverkstad som arbetar med plåt- och lackskador dig att rikta plåt och lacka bilen som ny. Vilken bil som passar dig bäst hjälper vi dig gärna med. Välkommen till Olofsson Bil Volkswagen transportbilar när du vill ha den bästa transportbilslösningen för dig och ditt företag.

Köp en Volkswagen Transportbil

Köp en Volkswagen Transportbil

Hos Volkswagen i Haninge hjälper vi dig att äga din Transportbil på sättet som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta din bästa lösning.

Vi servar din Tranportbil

Vi servar din Tranportbil

När du lämnar in din Volkswagen transportbil på vår bilverkstad i Haninge erbjuds du bred kompetens, hög kvalité och personligare service. Vi hjälper dig med de flesta typer av reparationer på din bil – från motor och mekanik till plåt och lack. Vi har även ett omfattande reservdelslager och en tillbehörsshop där du kan få hjälp med reservdelar, däck och fälg till din bil samt köpa Volkswagenkläder och produkter.

Volkswagen kundkort

Volkswagen kundkort

Med ett kundkort från Volkswagen får du många fördelar

  • Dela upp kostnader för service, reparationer och tillbehör – upp till 12 månader räntefritt
  • Ha ett VISA-kort utan årsavgift
  • Tanka din bil förmånligt
  • Samla bilens kostnader till en faktura
  • Få information och erbjudanden från Volkswagen.

Företag och vill ha allt på en faktura?
Är du en företagare och på väg att boka tid för bilen på vår verkstad? Då kanske du vill ha allt samlat på en faktura? Ansök om konto hos oss.

Besök oss

Besök oss

Måndag-fredag: 9:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00
Söndag: 11:00-15:00
Kilowattvägen 15, Haninge

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.