Tillbaka

Volkswagens Guldnål

Guldnålen - en extrafin utmärkelse inom Volkswagen
Olofsson Bil Volkswagen

Volkswagens Guldnål

Guldnålen - en extrafin utmärkelse inom Volkswagen
31/05/2019
Olofsson Bil är stolta återförsäljare för Volkswagengruppens olika bilmärken. Under åren har fabriken i Tyskland och Svenska Volkswagen valt att lyfta fram framgångsrika personer som arbetar inom Volkswagens återförsäljarkår genom att dela ut en guldnål eller än finare en diamantnål. Ett verkligt fint pris att få och i detta blogginlägg lyfter vi några kollegors nomineringar genom åren.

Vad är Volkswagens guld- och diamantnål?

Under åren har fabriken i Tyskland och Svenska Volkswagen valt att lyfta fram framgångsrika personer som arbetar inom Volkswagens återförsäljarkår genom att dela ut en guldnål eller än finare en diamantnål.
Vi på Olofsson Bil har flertalet gånger fått guldnålar och diamantnålar och det är verkligen ett fint betyg på att vårt engagemang och det hårda arbete teamet gör verkligen uppskattas.

2018 Guldnål Peter Jakobsson

Sen du kom in på Olofsson Bil så har du lyft en väl fungerande KAM-organisation till nya höjder.

Vi på Volkswagen uppskattar ditt arbete och du kommer alltid med positiv energi och sprider glädje på såväl din arbetsplats som på dina kundbesök.

Du ser inte bara kunden utan även helheten för så väl kund, Olofsson Bil och Volkswagen. Du har god känsla för vad som är rätt och din kunskapsnivå är hög. De företag ni samarbetar med uppskattar och är tacksamma för den hjälp de får av dig i den ibland ganska komplexa affären som inköp av bilar är.

Sen vill jag också avslutande hälsa att också dina kollegor på Olofsson Bil är otroligt tacksamma för att ha dig som kollega. Du gör ett fantastiskt jobb Peter

2014 Guldnål Patrik Ottosson

Patrik är en chef som sticker ut lite extra, Han är en inspirerande ledare som ofta väljer sina egna vägar för att teamet ska nå ny framgång i strävan av att nå lönsamhet och samtidigt hålla hög kvalitet med trivsel som starkt ledord.

Ni håller en hög nivå och är väldigt aktiva med events både på hemmaplan och ute i ert närområde. 

 

2001 Guldnål Maria Olofsson

Ung kvinna som med framgång styr familjeföretaget och har lyckats. Började som marknadsförare och bilförsäljare och är sedan en tid VD för företaget.

Har stor känsla över vad kunderna vill ha. För att locka fler kvinnliga kunder har hon introducerat kvinnoträffar med föredrag och provkörning av bilar. Har en hög marknadstäckning på distriktet.

  •  2018 Guldnål Peter Jakobsson
  • 2018 Diamantnål Ulf Olofsson
  • 2016 Guldnål Ulf Olofsson
  • 2014 Guldnål Patrik Ottosson
  • 2009 Guldnål Petter Sandberg
  • 2007 Diamantnål Maria Olofsson
  • 2001 Guldnål Maria Olofsson

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev