XBUS_olofsson_bil
Tillbaka

Olofsson Bil blir återförsäljare av XBUS

XBUS ett flexibelt lättviktsfordon på 100 % el
El-hybrid Elbil Electric Brands

Olofsson Bil blir återförsäljare av XBUS

XBUS ett flexibelt lättviktsfordon på 100 % el
16/09/2021
Olofsson Bil utökar med nytt bilmärke och blir återförsäljare av Electric Brands. Första modellen ut är det flexibla lättviktsfordonet XBUS som går på 100 % el..
Electric Brands tillverkar XBUS

Electric Brands tillverkar XBUS

Då bilbranschen i hela världen ställer om sin produktion för en mer hållbar framtid så ser Olofsson Bil chansen att hänga med på en spännande resa med den helt nya och innovativa tillverkaren Electric Brands.

XBUS är deras första modell som släpps, XBUS är ett lättviktsfordon som sätter en ny standard inom nästan varje område. Med en räckvidd på upp till 600 km, solpaneler på taket och sitt flexibla modulsystem har vi en produkt som aldrig tidigare skådats på marknaden.

Ett flexibelt fordon

Ett flexibelt fordon

Den som äger en XBUS kan lika lätt som ett barn bygger något helt nytt med lego ändra användningsområde för sin redan inköpta bil. Vad sägs om möjligheten att ena dagen installera en campingmodul för att nästa dag montera ett täckt skåp eller flak för sitt arbete. Ratten går även den att flytta om du skulle vilja köra i vänster respektive högertrafik. Spännande, nytänkande, enkelt och hållbart tycker vi!

Produktionen av XBUS

Ledningen runt XBUS har högt flygande idéer som man gjort till verklighet tillsammans med tyska ingenjörer och dem idéer som redan blivit till verklighet är något vi tidigare avfärdat som rena framtidsdrömmar, förens nu!

Produktionen i Tyskland sätter i gång i mitten av 2022 och då börjar man tillverka dom redan nu 10.000 förbokade bilarna samt ytterligare ca 10.000 bilar som går ut till handlare runt om i hela Europa.  Just nu är bilen ute på turné runt om i Europa och du kan följa detta schema via våra sociala medier.

Förboka din XBUS redan idag!

Förboka din XBUS redan idag!

Hos Olofsson Bil kan du redan nu förboka din bil och vi räknar med att ha vår egna demonstrationsbil i andra kvartalet 2022.
Vi hoppas efter denna korta introduktion av XBUS att du vill vara med på vår resa och veta mer!

Kontakt Electric Brands XBUS:
Thomas Wallström
thomas.wallstrom@olofssonbil.se
info@olofssonbil.se

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev