Audi_haninge

Serviceavtal till din bil som är upp till 8 år

Pris från: 199 kr/mån

Serviceavtal

Äntligen kan du med en bil som är upp till 96 månader(8 år) teckna ett serviceavtal på våra verkstäder. Du betalar serviceavtalet med en förmånlig månadskostnad och slipper eventuella överraskningar vid servicebesök!

Serviceavtal – Cars in use

basservice_volkswagen

Pris: 199 kr/mån – 405 kr/mån.

Detta serviceavtal är till för dig som har en AudiSEATCUPRAVolkswagenVW transportbil eller Škoda som är upp till 96 månader(8år) eller gått max 12.000 mil när du tecknar avtalet. Gäller från första registrerat datum. Serviceavtalet löper under 36 månader/ 4.500 mil för dig med fossildriven bil, har du elbil läggs avtalet på 24 månader. Serviceavtalet nyttjas därefter på den verkstad som hjälpt dig teckna avtalet.

Fördelar med serviceavtalet

Verkstad_Olofsson_Bil
 • Budgetera bilkostnad
  Du får en lättare överblick, då kostnaden för serviceavtalet betalas månadsvis.
 • Mobilitetsgaranti
  Varje gång du nyttjar ditt serviceavtal hos oss förlängs din mobilitetsgaranti.
 • Högre andrahandsvärde
  Med tanke på att bilen får den vård den önskar, med rätt verktyg och kompetens höjs andrahandsvärdet.
 • Ingen kostnad vid service
  Detta betalas vid löpande månadskostnad, och gör att rutinmässiga besök blir kostnadsfria.

Vanliga frågor och svar

 • Följer mitt serviceintervall mitt serviceavtal?

  Serviceavtalet är en separat produkt med specifik avtalstid och milbegränsning. Detta avtal har ingenting med bilens serviceintervall att göra eller eventuell leasing / avbetalningsperiod.

  Bilens serviceintervall varierar från bil till bil och är i de flesta fall variabel, det vill säga att beroende på hur bilen körs så kommer den indikera för service vid olika tillfällen.  Alla eventuella servicearbeten som uppkommer under serviceavtalets tid eller milbegränsning ingår i avtalet, allting utanför avtalsperioden ingår ej.

 • Jag har ett serviceavtal, ingår även reparationer och slitagedelar i detta?

  Nej. Serviceavtalet täcker enbart de löpande servicearbetet på bilen. Eventuella reparationer eller andra underhåll ingår ej i serviceavtalet.  Vi kommer alltid att föra en dialog med dig om eventuella kostnader skulle ligga utanför avtalet eller om det går via bilens garanti.

 • Jag vill sälja min bil, vad händer med serviceavtalet?

  Då behöver du ringa till Volkswagen Finans som administrerar avtalet och säga upp det alternativt överlåta det till den nya ägaren. Du hittar kontaktuppgifter till Volkswagen finans här.