NULL
ladduttag_elbil Miljöbil

Köp din miljöbil hos oss

El-hybrid, gasbil eller elbil.

Miljöbilar hos Olofsson Bil

Hos oss kan du köpa din nya miljöbil från sex olika bilmärken. Med miljöbil menar vi gas-, hybrid- och elbilar. Vilken bil som passar dig bäst hjälper vi dig gärna med. Välkommen in så berättar vi mer!

Klimatbonus för miljöbilar

Med klimatbonusen känns det lätt att välja rätt både för miljön och plånboken. På knappen nedan kan du läsa mer om din bil klassas som miljöbil, och även räkna ut din preliminära bonus. De bilar som har möjlighet till bonus är de bilar med låga utsläpp. Är din bil tagen i trafik första gången före 2020, men med koldioxid utsläpp på upp till 60 g/km, eller har en bil som är tagen i trafik under 2020 eller senare med utsläpp på upp till 70 g/km? Då har du möjlighet till en bonus på upp till 60 000 kr.

Boka personligt möte

Önskar du veta mer gällande räckvidd, utrustningsalternativ eller leveranstid?
Boka ett möte med oss så hittar vi den perfekta lösningen för din nästa miljöbil!

07:00-09:00
PersonligARE morgonservice
:
Önska tid
smile
09:00-18:00
Personligare service – precis som alltid
:
Önska tid
18:00-20:00
PersonligARE kvällsservice
:
Önska tid

Boka personligt möte

Önskar du veta mer gällande räckvidd, utrustningsalternativ eller leveranstid?
Boka ett möte med oss så hittar vi den perfekta lösningen för din nästa miljöbil!

:
Boka personligt möte

Inte redo att boka?
Inga problem, du är välkommen att komma förbi när det passar dig!

Dina uppgifter

Dina önskemål

:
  • Haninge – Albybergsringen 104
  • Nacka – Värmdövägen 79

* Vi gör allt vi kan för att tillmötesgå dina önskemål. Bekräftelse på ditt möte kommer inom 24 timmar.

Många miljöbilar att välja på hos oss i Haninge!

Är det dags för en miljöbil men du är osäker på vilken av alla miljöbilar som passar dig – då är du varmt välkommen till oss.  Med miljöbilar menas bilar som ej drivs på bensin eller diesel. Hos oss kan du köpa nya miljöbilar från sex olika bilmärken.

Begagnade miljöbilar

Vi har en stor bilhall med fokus på begagnade bilar i Haninge. Marknaden för begagnade miljöbilar är än ung, men visst får vi även in begagnade miljöbilar både av våra egna likväl som främmande bilmärken.

Ladda din miljöbil

Vi är återförsäljare för laddboxen Wallbox som passar till de flesta miljöbilarna. Köp din laddbox hos oss och får den installerad och klar på ett tryggt och fackmannamässigt vis.

Vi ska bli bäst på miljöbilar!

Vi satsar stort för att bli bäst på miljöbilar. Med över 3000 utbildningstimmar/år siktar vi på att våra anställda ska bli experter på miljöbilar.  Alla anställda på Olofsson Bil är EIP-utbildade och alla säljare och mekaniker går djupare in på ämnet miljöbilar och lär sig allt om laddning och hur man säkert servar en elbil.  I vårt battericenter reparerar vi miljöbilarnas bilbatterier och återvinner de batterier som ej går att laga.

Har du provkört en miljöbil än?

Hos oss kan du provköra miljöbilar från bilmärkena Audi, CUPRA, SEAT, ŠKODA och Volkswagen. Varmt välkommen till våra bilhallar i Haninge och Nacka och provkör din nästa miljöbil.