Olofsson_Bil_Audi
Tillbaka

Audi i Haninge

När du vill ge dig och din Audi det bästa
Audi

Audi i Haninge

När du vill ge dig och din Audi det bästa
28/10/2021
Audi har sålts sedan 1978 i Haninge och precis som då, jobbar teamet på Audi med mottot personligare service. Välkommen till oss när du vill få det lilla extra av din bilhandlare.

Audi Haninge - lite utanför stan men mycket personligare

Vi levererar personligare service till alla våra kunder oavsett vad de behöver hjälp med. Hör en av våra kunder ge sin syn på hur Audi i Haninge särskiljer sig från övriga bilhandlare.

Vi kan allt om din Audi

Vi kan allt om din Audi

När du lämnar in din Audi på vår bilverkstad i Haninge erbjuds du bred kompetens, hög kvalité och personligare service. Vi hjälper dig med de flesta typer av reparationer på din bil – från motor och mekanik till plåt och lack. Vi har även ett omfattande reservdelslager och en tillbehörsshop där du kan få hjälp med reservdelar, däck och fälg till din bil samt köpa Audikläder och produkter. Vi är den personliga verkstaden, endast 20 minuter från city, prova vår auktoriserade verkstad – du med.

Gedigen kunskap i säljteamet

Gedigen kunskap i säljteamet

På Audi i Haninge, endast 20 min söder om Stockholm, är vi auktoriserad Audi-verkstad och återförsäljare, med ett stort utbud av både nya och begagnade Audi-bilar. Hos Audi i Haninge kan du köpa din nya miljöbil. Med miljöbil menar vi gas-, hybrid– och elbilar. Vilken bil som passar dig bäst hjälper vi dig gärna med. Välkommen till Olofsson Bil Audi när du vill ge din Audi det bästa.

Audi som tjänstebil?

Audi som tjänstebil?

Företagsavtal, bilpolicy och finansiering kan tyckas vara en snårig djungel men det är just det vi på Audi i Haninge är experter på. Vi hjälper ditt företag med er vagnpark av tjänstebilar. Välkommen att prata företagsleasing med oss.

Välkommen att testa Audi i Haninge du också!

Vi är otroligt stolta över att ha så hög kundnöjdhet och vi hoppas att även du vill ge oss på Audi i Haninge en chans.
Du hittar oss på Kilowattvägen 7 i Haninge.
Försäljning: 08 – 556 509 50

Verkstad: 08 – 556 509 60

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.