Douglas_Lackering_Yrkessm
Tillbaka

Grattis Douglas till pallplats i Yrkes-SM

Silver i Lackering!
Jobba på Olofsson Bil Verkstad

Grattis Douglas till pallplats i Yrkes-SM

Silver i Lackering!
29/04/2024
När Yrkes-SM gick av stapeln i dagarna tre under vecka 17, deltog vår egen topp-lackerare Douglas. Bara att få delta är en prestation i sig att sedan komma hem med medalj är oerhört stort!
Tre intensiva dagar på Yrkes-SM

Tre intensiva dagar på Yrkes-SM

Yrkes-SM 2024 har både slagit nytt rekord i antal deltagande yrken likväl som besöksrekord! Hela 28 189 besökare kom till Tingvalla Sportcenter i Karlstad för att titta på evenemanget! Hela 68 yrken  deltog var av 32 stycken var tävlingsyrken. När Yrkes-SM avrundades hade 103 personer fått en pallplats, varav vår lackerare Douglas var en av dem!  För medaljörerna väntar nu en möjlighet att ta en plats i Yrkeslandslaget och få representera Sverige i kommande Yrkes-EM och Yrkes-VM.

Det känns otroligt kul att ha vunnit SM-silver i lackering under Yrkes-SM. Vi jobbade i en ishall, så det var ganska kallt men även extra svårt när jag för första gången skulle foliera en bil men det var en kul utmaning.

Drömmer du om en framtid inom fordonsbranschen?

Drömmer du om en framtid inom fordonsbranschen?

Motorbranschen har ett stort rekryteringsbehov och vi vill locka fler ungdomar att välja Fordonsinriktade linjer på gymnasiet likväl som uppmuntra karriärväxling bland äldre. Därför öppnar vi ihop med Transportföretagen och Motorbranschen upp vår verkstad för allmänheten lördagen den 4/5. Kom och kika, testa och fråga!

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.