transportbilar_elbilar
Tillbaka

Eldrivna transportbilar för alla behov

Elbil Miljöbil Volkswagen transportbilar

Eldrivna transportbilar för alla behov

08/05/2020
För att skapa ett komplett program av lätta transportbilar som drivs av elektricitet gör nu Volkswagen Transportbilar en omfattande satsning. Under de kommande åren kommer det att ske stora förändringar, och elektriska produkter kommer lanseras på löpande band.
Vi kan miljöbilar!

Vi kan miljöbilar!

Nu kommer det väldigt bra alternativ på eldrivna transportbilar från Volkswagen. vi har inom kort ABT e-Caddy och ABT e-Transporter i våra bilhallar. Båda dessa har bra räckvidd samt bra ägandekostnads-kalkyler.

De flesta resor som sker med transportbil är oftast inte mer än 10 mil per dag i vårat avlånga land, vilket innebär att dessa elbilar har en räckvidd som räcker nog för de allra flesta behov.

Patrik Gabrielsson, Märkeschef Volkswagen Transportbilar

ABT e-Caddy

ABT e-Caddy

Nu blir Sveriges mest populära transportbil helt eldriven!  Ett bra altarnativ för företag med bilar som inte rullar oavrutet dagarna i ända. För att spara så pass mycket lastutrymme som möjligt så sitter batterierna placerade på bilens undersida. Beställ din helt eldrivna e-Caddy redan idag!

Pris från: 406.800 kr exkl. moms
Räckvidd: 123 km
Motoreffekt: 82 kW (110 hk)

ABT e-Transporter

ABT e-Transporter

Elversionen av Transporter finns redan nu tillgänglig för beställning, och finns snart att se i vår bilhall. Även här är batteriet så lätt och kompakt att de kan monteras under golvet, på så sätt har e-Transporter ett lastutrymme på 6,7m3

Pris från: 529.900 kr exkl. moms
Räckvidd: 115 km
Motoreffekt: 82 kW (110 hk)

ABT - Vem eller vad är det?

Redan under 1890- talet grundade Johann Abt en ”innovationssmedja”, sedan dess har hans företag utvecklats konstant inom området innovativ mobilitetsteknik.

När grundarens son startade sitt första bilrace 1950 lades grunden för ABT Sportline GmbH med sin motorverksamhet. De senaste 10 åren har företaget satsat stort på eldrift, och även tagit segrar i Formel-E. Nu är ABT tack vare sin långa erfarenhet inom eldrift partner till Volkswagen Transportbilar, och omvandlar nu transportbliar som ovan till moderna elbilar!

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.