Id.4GTX
Tillbaka

Nu kan du beställa ID.4 GTX med elektrifierande fyrhjulsdrift.

Elbil Miljöbil Volkswagen

Nu kan du beställa ID.4 GTX med elektrifierande fyrhjulsdrift.

06/07/2021
Volkswagen ID.4 GTX är fyrhjulsdriven suv med dubbla elmotorer och har en räckvidd på upp till 48 mil. Upplev den idag hos Olofsson Bil i Haninge!
Provkör ID.4 GTX idag

Provkör ID.4 GTX idag

Nu har vi VW ID.4 GTX hos Volkswagen i Haninge för provkörning. 299 Hk och fyrhjulsdrift. Välkommen att boka din provkörning!

ID.4 GTX

ID.4 GTX

Business Lease från: 5.645 kr/mån exkl. moms*
Förmånsvärde netto från 1.822 kr/mån.

Privatleasing från: 5.495 kr/mån
Pris från: 565.900 kr

*Inklusive service och försäkring.

Information om ID.4 GTX

 • Fyrhjulsdrift och dubbla elmotorer.
  Tack vare sin fyrhjulsdrift är ID.4 GTX redo att ta sig an de mest skiftande årstider och underlag. Den har dessutom två elmotorer. Det betyder en blixtrande acceleration – kraften kommer omedelbart och 0 till 100 går på 6,2 sekunder.
 • Upp till 48 mil mellan laddningarna.
  Med ID.4 GTX kommer du långt på en laddning. Behöver du köra ännu längre snabbladdar du upp till 32 mil på 30 minuter.
 • Plats för livet.
  I ID.4 GTX är det gott om utrymme för passagerare och barnvagnar, golfbagar, flytvästar, resväskor och annat bagage. Behöver du lasta mer? Takreling är standard, dragkrok finns som tillval.
 • Hjälper dig att köra. Och trivas.
  ID.4 GTX är generöst utrustad och vart du än ska så ser de många funktionerna och uppkopplade möjligheterna till att det blir en trygg och trivsam resa dit. Den hjälper dig bland annat med körningen, du har möjlighet till massor av uppkopplade tjänster och den uppdaterar sig själv trådlöst – vilket innebär att ID.4 GTX alltid har den senaste programvaran utan att du behöver göra något.
 • Lågt förmånsvärde, änne lägre driftkostnad.
  Att ha ID.4 GTX som tjänstebil är dubbelt förmånligt. Det kostar bara en bråkdel på mil att köra på el jämfört med fossila bränslen, så driftkostnaden är låg, precis som förmånsvärdet – Netto från: 1.822 kr/mån.

Sverigefavorit

Den eldrivna familjesuven ID.4 är på god väg att bli en Sverigefavorit tack vare utrymmet, den långa räckvidden, det låga förmånsvärdet och att den byggs koldioxidneutralt. Nyligen utsågs den till ”Årets bil i världen 2021” och i sommar kommer den dessutom i en fyrhjulsdriven version, ID.4 GTX. Perfekt för våra svenska förhållanden. Välkommen att beställa den redan nu.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.