Kopa_laddbox_Wallbox
Tillbaka

Köpa laddbox

El-hybrid Elbil Miljöbil Tillbehör

Köpa laddbox

16/12/2020
Vi satsar vidare på intern utbildning kring miljöbilar och har nu utbildat våra bilförsäljare på Wallbox laddboxar som är kompatibla med el- och hybridbilar från alla bilmärken. I vår Volkswagen-hall i Haninge har vi även byggt upp en demovägg med storsäljaren (Värdens minsta) Smarta laddbox ”Wallbox Pulsar Plus”.  Så välkommen in och kika och snacka laddbox med oss.

Stor kunskap om laddboxar

Vi vill hjälpa dig med hela ditt elbilsägande och där är köp av laddbox och laddning av din elbil/ laddhybrid en stor del. Via vårt samarbete med Wallbox hjälper vi dig med en totallösning för en effektiv, säker och snabb laddning av din elbil hemma. En extra trygghet för dig som kund är att du får 3 års garanti på produkterna, direkt från leverantören, och fackmannamässig installation av Wallbox- utbildad personal från den lokala firman: Emil Lundgren.

En kraftfull men liten laddbox

Wallbox Pulsar Plus är en intelligent laddbox med uppkoppling till app. Pulsar Plus ansluts för laddeffekt 11 kW men kan även anslutas med en laddeffekt upp till 22 kW – kabel Typ 1 eller Typ 2. Laddboxen har Wi-Fi anslutning, DC-skydd och är förberedd för Power Boost (dynamisk lastbalansering).

 • Pris från: 17.990:- med 5 meter laddkabel
 • Pris från: 22.365:- med 5 meter laddkabel och Power Boost.
 • Beställ 7 meters förlängd laddkabel för endast 990,- i tillägg.
  Priset inkluderar laddare och grundpaket elinstallation. Alla priser är inkl. moms.

Grön teknik - nytt stöd från januari 2021

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjas och betalas från och med 1 januari 2021. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut. Du får avdraget direkt på fakturan från företaget som utför installationen (din utförare). Företaget begär sedan utbetalning från Skatteverket.

Investeringsstöd för att köpa och installera laddbox

Investeringsstöd för att köpa och installera laddbox

Ladda Bilen är ett investeringsstöd för laddningsstationer för att enklare kunna ladda bilen vid exempelvis bostaden eller arbetsplatsen. Stödet är en del i att förenkla för laddning i hela landet när laddbara miljöbilar blir allt vanligare. Stödet söks via Naturvårdsverkets webb nedan.

 

Vem kan söka bidrag för laddstationer?

 • Privatpersoner kan söka om de äger en fastighet eller har en fastighet med nyttjanderätt. Du kan få bidraget cirka 14 dagar efter att du fått det
  beviljat om du söker via Naturvårdsverkets e-tjänst och uppfyller kraven för att få bidraget.
 • Företag och andra organisationer kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras på ett företags personalparkering eller för företagsfordon.
 • Bostadsrättsföreningar, stiftelser och samfälligheter kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras för en bostadsrättsförenings medlemmar.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.