Företagsleasing
Tillbaka

Dags att lämna in din VW på verkstan?

Vi gör det smidigt att serva din bil.
Verkstad

Dags att lämna in din VW på verkstan?

Vi gör det smidigt att serva din bil.
26/05/2023
Vi vill att det ska vara enkelt att lämna in din Volkswagen på våra verkstäder. Därför har vi tagit fram flera olika alternativ att lämna in bilen på så att du enkelt kan välja det sätt som passar dig bäst.
Enkelt att serva på vår auktoriserade Volkswagen verkstad

Enkelt att serva på vår auktoriserade Volkswagen verkstad

På vår Volkswagen verkstad i Haninge 20 minuter utan för Stockholm hjälper vi dig gärna när din bil behöver in på verkstaden. Vi strävar alltid efter att ge fem stjärnig service och vill att det ska vara enkelt för dig att lämna in din bil. Därför erbjuder vi flera olika alternativ när det är dags att lämna in din Volkswagen på verkstan.

De olika alternativen för att lämna in din VW hos oss

De olika alternativen för att lämna in din VW hos oss

  • Checka in din bil via våra självbetjäningsautomater
  • Hämta/lämna service där det passar dig
  • Lämna in bilen vid vår servicedesk i bilhallen
Självbetjäningsautomater - supersmidigt och snabbt

Självbetjäningsautomater - supersmidigt och snabbt

I vår bilhall hittar du tre självbetjäningsautomater. När du har bokat en service hos oss får du dagen innan ditt verkstadsbesök, ett inchecknings-sms där du påbörjar inlämningen av din bil.

Väl i vår bilhall slipper du köa utan går direkt fram till automaten och slår in ditt registreringsnummer och bekräftar att du lämnar in bilen. En lucka öppnas i automaten och du lämnar in din bilnyckel och så snart du stängt luckan går det en signal till våra medarbetare att din bil är redo för sitt verkstadsbesök.

Hämta/lämna service - personligare service

Hämta/lämna service - personligare service

Har du ont om tid eller av andra orsaker ej kan eller vill ta dig till vår bilhall. Då hjälper vi dig gärna med att hämta och/eller lämna din bil i samband med verkstadsbesöket. För denna tjänst tar vi 400 kr/enkel väg. Du bokar lätt via vår onlinebokning på hemsidan.

Lämna in bilen på helgen

På helgerna har försäljningen öppet mellan 11-15, så då går det bra att lämna in bilen via våra självbetjäningsautomater.

Lämna in bilen vid vår servicedesk - få hjälp i bilhallen

Våra verkstäder har öppet mån-fre mellan 7:00 och 18:00. Här hjälper våra servicerådgivare dig gärna när du ska lämna in din bil. Du tar en kölapp innan för entrén och väntar tills det är dags för din tur.

På morgonen när vi öppnar och innan stängning har vi som mest besökare. För att du ska slippa vänta har vi gjort en vy över vårt besökstryck så att du kan välja en besökstid då det är lite lugnare.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.