Skoda_Enyaq
Tillbaka

Nya ŠKODA Enyaq

Nu beställningsbar!
Elbil Miljöbil Skoda

Nya ŠKODA Enyaq

Nu beställningsbar!
18/01/2021
ŠKODAs nya el-suv har en räckvidd på upp till 500 km enligt WLTP. Med ett högvoltsbatteri som är vätskekylt är det extra anpassat för snabbladdning vid längre körsträckor. Två batteristorlekar erbjuds, 62 kW och 82 kW, båda med bakhjulsdrift.
3 bästa hos Enyaq

3 bästa hos Enyaq

Vi har frågat en av våra säljare på ŠKODA vilka som är de tre bästa egenskaperna med nya Enyaq.

 

Utrymme, pris och räckvidd. Att få en bil med den utrustningen, utrymmet och räckvidden som Enyaq har, för detta pris är fantastiskt. Att den sedan har designen som en sportig SUV, gör den än mer attraktiv.
– Jacob Schildt, Säljare ŠKODA Haninge

ŠKODA ENYAQ iV 60

ŠKODA ENYAQ iV 60

Pris från: 448.500 kr

Effekt 180 hk
Räckvidd 390 km
Batteri 58 kWh
Vridmoment 310 Nm
ŠKODA ENYAQ iV 80

ŠKODA ENYAQ iV 80

Pris från: 448.500 kr

Effekt 204 hk
Räckvidd 510 km
Batteri 77 kWh
Vridmoment 310 Nm

https://www.youtube.com/watch?v=Mo4ukQXzrlk&t=1s

Simply clever

Simply clever

Likt resterande av ŠKODAfamiljen har även Enyaq en hög standardutrustning med smarta detaljer. Detta så att du ska kunna hantera alla dagens turer på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt. Den smarta tekniken i ŠKODA Enyaq har tagit ett kliv framåt, en helt ny teknik som inte finns i någon annan ŠKODAmodell är DIGITAL COCKPIT. Detta är standardutrustning i nya Enyaq, som ger dig enbart den viktigaste informationen på din instrumentpanel, och denna kan även kompletteras med Head-up-display.

 

Interiör

Interiör

En miljöbil rakt igenom. Enyaqs nya interiör bygger på den goda skoda kvalité du är van vid men med mer utrymme och fler utökade smarta funktioner som underlättar din bilfärd. Ett exempel på en smarta lösning hos Enyaq är intrumentbrädan som är designad att efterlikna motorhuven med utsnitt för Skoda-logotypen och med ett stöd för handleden när du använder infotainmentskärmen. Inredningen i Enyaq är mer klimatsmart med miljövänliga materialen i inredningen som t.ex att läderklädseln är färgad av olivblad eller sätenas stoppning är en blandning av ull och polyester från återvunna PET-flaskor.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.