Integritetspolicy_olofsson_bil
Tillbaka

Privatleasing - så går det till

Audi Olofsson Bil Privatleasing SEAT Skoda Volkswagen

Privatleasing - så går det till

23/08/2019
Privatleasing – det enkla bilinnehavet. Du hittar din drömbil, beställer och hämtar den hos oss och vårdar den ömt i 36 månader. Sedan lämnar du snabbt och smidigt tillbaka den när din leasingperiod löper ut. Enkelt javisst men här är några saker att tänka på när du ska leasa bil.
Privatleasing online

Privatleasing online

Det går att leasa alla nya bilmodeller av våra bilmärken. För att underlätta för dig som kund har varje bilmärke en online tjänst för privatleasing, där du snabbt och smidigt kan välja bilmodell och utrustningsalternativ. Du ser tydligt hur de olika tillvalen påverkar din månadskostnad.

Fördelar med privatleasing

Fördelar med privatleasing

Att leasa en bil innebär att du praktiskt sett hyr bilen ifrån din återförsäljare och valt finansbolag. Detta innebär att du inte behöver betala någon kontantinsats, och inte heller bry dig om bilens framtida värde. Utan du betalar en månadskostnad som baseras på vilken bil och utrustning du önskar leasa.

  • Ingen kontantinsats
  • Ingen oro för framtida värde
  • Serviceavtal ingår under hela leasingperioden
  • Ny bil vart tredje år

Under leasingperioden

Under leasingperioden är bilen så gott som din, men vad som tåls att tänka på är att även sköta om den som sin egen. Detta så att du inför ditt framtida återlämnande inte ska ha slitage på bilen som är utöver det vanliga.

För att underlätta återlämningen av din leasingbil kommer vi som återförsäljare att kontakta dig när det är ungefär 6 månader kvar på din leasingperiod, för att boka in ett inbytestest. Du som kund har då ha god tid på dig att åtgärda de eventuella fel som finns på bilen, som är utöver normalt slitage, och finns det inga fel är det bara att rulla vidare i bilen de sista månaderna. Återlämnandet kommer då att ske snabbt och smidigt, då eventuella frågetecken redan tagits upp vid det så kallade inbytestestet.

Vad innebär "normalt slitage" ?

Vad innebär "normalt slitage" ?

Eftersom att leasingbilen kommer att rulla på vägarna i tre år så är det inte konstigt att vissa delar på bilen får utstå en viss grad av slitage, därför görs inbytestestet. Under inbytestestet förhåller vi oss till några enkla riktlinjer över vad som räknas som normalt slitage och inte. Dessa riktlinjer kan även du som kund ta del av via bilmärkets egna skötselguider nedan.

Leasingperiodens slut

När sedan leasingen närmar sig sin 36e månad hör vi av oss för att boka in ett återlämnande av din bil. Och förhoppningsvis rullar du härifrån i din splitternya leasingbil! Välkommen att köpa din nästa bil hos oss i Haninge och Nacka.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev