Service
Tillbaka

Service booking online

Audi SEAT Skoda Verkstad Volkswagen

Service booking online

30/01/2020
Det ska vara enkelt att boka service hos oss. Därför finns Service Booking Online. Du bokar den verkstadstid som passar dig bäst, så återkommer vi och bekräftar din verkstadstid. Snabbt och enkelt
Boka service online

Boka service online

Att boka service på bilen kan vara omständigt. Vilken tid passar, vart ska jag ta mig och hur mycket kommer det att kosta?

Med nya Service booking online får du svar på alla dessa funderingar med bara några få knapptryckningar. Du följer stegen och får själv välja en tid som passar dig.

ServiceCam

När du sedan har lämnat in din bil hos oss vill vi att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Därför finns tjänsten ServiceCam,

När du lämnar in din bil på vår verkstad, för t.ex ett oljebyte eller inspektion så kan det inträffa att våra mekaniker hittar något slitage eller annan del av din bil som inte mår bra.
Då tar vår mekaniker fram ServiceCam. Han/ hon spelar då in en video över problemet och du får en länk sänd med video över problemet, kostnad för att åtgärda och valmöjligheten att godkänna åtgärd, bli uppringd eller att tacka nej till vidare arbete. Ett transparent arbetssätt som uppskattas av både kunder och mekaniker.

Kundkorten

Kundkorten

Det finns även kundkort till vardera av våra märken. Dessa innebär att du som kund kan:

  • Dela upp kostnader för service, reparationer och tillbehör – upp till 12 månader räntefritt
  • Ha ett VISA-kort utan årsavgift
  • Tanka din bil förmånligt
  • Samla bilens kostnader till en faktura
  • Få information och erbjudanden från VW, ŠKODA, SEAT eller Audi.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev