Jacob Skoda Sales
Tillbaka

Skodakonferens med prisutdelning

Skoda satsar för framtiden
Skoda

Skodakonferens med prisutdelning

Skoda satsar för framtiden
01/02/2024
Den 31/1 hade Skoda Sverige sin årliga konferens där man gick igenom utfall 2023 men också blickade framåt för vad som komma skall 2024. En givande dag som avslutades med prisutdelning och firande av goda resultat och vi kan stolt meddela att vår säljare Jacob Schildt fick ett prestigefyllt pris.

Skoda ett varumärke med stark tillväxt.

Igår hade Skoda Sverige sin årliga konferens där man gick igenom utfall 2023 men också blickade framåt för vad som komma skall 2024. Skoda står just nu med sin yngsta modellportfölj någonsin, under året 2024 kommer vi lansera efterlängtade Kodiaq Laddhybrid. Våra modeller Octavia, Kamiq, Superb och Fabia får alla en facelift där man uppdaterar design och motorprogram. Q1 2025 lanseras Elroq som är först ut av dem fyra nya elbilar som Skoda har plan på att lansera fram till 2026. Elroq är helt eldriven och bygger på en variant av vår befintliga Karoq.

Jacob Schildt utsedd till Skoda Sales Championship class

Jacob Schildt utsedd till Skoda Sales Championship class

Under kvällen fick vi också vara med och fira att vår säljare Jacob Schildt, tillsammans med sex övriga säljare i Sverige, blev utvald och firad som Skoda Sales Championship class. Jacob vinner priset grundat på sitt höga antal sålda bilar samt sin extremt höga kundnöjdhet. Jacob är också best in class på att hjälpa våra kunder med kringtjänster så som tillbehör och serviceavtal. Som utvald i sales champions class kommer man få vara med att påverka paketeringen (utrustningen) på Skodas kommande kampanjer. Ett ärofyllt uppdrag och vi är såklart jättestolta över att Jacob vann detta pris!

Detta är inte första gången Jacob hyllas för sina framgångar. Läs om hans tidigare prestationer nedan eller här om hur han blev årets säljare.

Nyfiken på Skoda?

Nyfiken på Skoda?

På Škoda i Haninge och Nacka, i Stockholm, är vi auktoriserad Škoda-verkstad och återförsäljare, med ett stort utbud av både nya och begagnade Škoda-bilar. Vi hjälper dig under hela processen, oavsett om du ska privatleasa din nya Škoda eller provköra vilken modell som passar dig bäst. Välkommen till Olofsson Bil Škoda när du vill ge din Škoda det bästa.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev