Skoda Guldregn
Tillbaka

Stjärnregn över ŠKODA

Vi brinner för nöjda kunder
Skoda

Stjärnregn över ŠKODA

Vi brinner för nöjda kunder
19/10/2021
Det går bra för våra team på ŠKODA i Haninge och Nacka. Nöjda kunder ger oss höga betyg i oberoende kundundersökningar och ŠKODA Sverige har det senaste året uppmärksammat våra anläggningar med fina priser som årets säljare och årets servicerådgivare.

När du vill ge din ŠKODA det bästa!

Olofsson Bil har två stycken ŠKODA-anläggningar, en i  Haninge och en i Nacka. Vi är auktoriserad ŠKODA-verkstad och återförsäljare, med ett stort utbud av både nya och begagnade ŠKODA-bilar. Vi hjälper dig gärna när din ŠKODA behöver reservdelar, service eller ett verkstadsbesök. Har olyckan varit framme så har vi en skadeverkstad som arbetar med plåt- och lackskador.

När du lämnar in din  ŠKODA på vår bilverkstad i Haninge eller Nacka erbjuds du bred kompetens, hög kvalité och personligare service. Vi hjälper dig med de flesta typer av reparationer på din bil – från motor och mekanik till plåt och lack. Vi har även ett omfattande reservdelslager och en tillbehörsshop där du kan få hjälp med reservdelar, däck och fälg till din bil samt köpa  ŠKODA-kläder och produkter. Välkommen till Olofsson Bil ŠKODA i Haninge och Nacka.

100 toppbetyg i rad

100 toppbetyg i rad

Vårt motto är personligare service och vi strävar alltid efter att ge det lilla extra till våra kunder. För att säkra vår kvalité i våra kundmöten genomförs kundundersökningar via ett externt företag. Vi är stolta över att vår ŠKODA-säljare Jacob Schildt nu har fått över 100 stycken toppbetyg i rad. En bedrift han är ensam om i hela Norden!

Jacob har med sitt stora engagemang och förtroendeingivande förhållningssätt visat hur man skapar kundlojalitet. Med över 100 kundundersökningar i rad där kunderna givit honom högsta betyg 5 stjärnor, har han flyttat gränsen för kundupplevelse och genomfört något som ingen Skoda-säljare i Norden gjort tidigare.
Vi på Olofsson Bil är inte förvånande, vi ser hans bedrifter varje dag och förstår varför han är så omtyckt av kunder och kollegor!

Experter på tillbehör

Experter på tillbehör

Behöver du en hundbur, ett cykelställ eller en bilbarnstol i din ŠKODA? Våra säljare kan tillbehör och är väldigt lyhörda och anpassar varje bil efter kundens unika behov.

Pokaler i prishyllan

Pokaler i prishyllan

Hos ŠKODA i Haninge hittar du både Årets ŠKODA säljare 2020 och ŠKODA servicerådgivare 2020. Läs mer om deras fina utmärkelser i vårt tidigare blogginlägg. Under 2019 blev hela ŠKODA Haninge Årets återförsäljare vilket är ett fint betyg på att hela teamet jobbar otroligt bra och levererar hög kundnöjdhet under en längre tid.

Vi hjälper dig med din ŠKODA!

Vi hjälper dig med din ŠKODA!

Varmt välkommen du med när det är dags att se över din ŠKODA på verkstaden eller när du funderar på att köpa en ny bil.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev