Id.5featured
Tillbaka

Nya Volkswagen ID.5

Helt elektrisk
Elbil Volkswagen

Nya Volkswagen ID.5

Helt elektrisk
15/06/2022
Volkswagens elbils-sortiment växer! Vi har fått hem den första ID.5 för provkörning till Olofsson Bil i Haninge, välkommen att boka en provkörning du med!
Nya ID.5

Nya ID.5

Nya Volkswagen ID.5 har kraftfull prestanda och elegant design, en genomtänkt kombination av en SUV och coupé. Intelligent laddning och räckvidd på upp till 512 km har standarbatteriet en nettokapacitet på 77 kWh, och kommer att laddas i framtiden snabbt och intelligent med upp till 135 kW likström.

Jämför ID.5 och ID.5 GTX

Jämför ID.5 och ID.5 GTX

De största skillnaderna hos ID.5 och ID.5 GTX är drivlinorna, där ID.5 har ett 77 kWh batteri med 150 kW (204 hk) med bakhjulsdrift, ID.5 GTX har här 220 kW (299 hk) samt fyrhjulsdrift.

Även utrustningsnivåerna är annorlunda, där bland annat svart metallic lack, infotainmentenhet Electric White och dynamiska LED-strålkastare ingår i utrutningen hos en ID.5 GTX, men går självklart att lägga till även till en ID.5!

Laddbox till din nya ID.5

Laddbox till din nya ID.5

För att vi på Volkswagen hos Olofsson Bil ska kunna hjälpa dig med hela ditt elbils-ägande så erbjuder vi även laddbox till ditt hem.

Wallbox Pulsar Plus är en intelligent laddbox med uppkoppling till app. Pulsar Plus ansluts för laddeffekt 11 kW men kan även anslutas med en laddeffekt upp till 22 kW – kabel Typ 1 eller Typ 2. Laddboxen har Wi-Fi anslutning, DC-skydd och är förberedd för Power Boost (dynamisk lastbalansering).

Personalen provkör

Personalen provkör

ID.5 känns fantastisk att köra. Komforten är utöver det vanliga. Känns väldigt solid, och man känner att det är en bra byggd bil. Gillar ID.5:ans exteriör där kupèn med vingen är pricken över i:et.

Filip Bergman,
Säljare Volkswagen

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev