Wallbox1 Miljöbil

Wallbox – laddbox till din miljöbil

Wallbox – kraftfull men liten

Wallbox Pulsar Plus är en intelligent laddbox med uppkoppling till app. Pulsar Plus ansluts för laddeffekt 11 kW men kan även anslutas med en laddeffekt upp till 22 kW – kabel Typ 1 eller Typ 2. Laddboxen har Wi-Fi anslutning, DC-skydd och är förberedd för Power Boost (dynamisk lastbalansering).

wallbox

Pris från: 11.183 kr*

Laddare, lastbalansering och installation ingår.
Pris netto inkl. 50% ROT-avdrag på material och arbete.

*Olofsson Bil tar ej ansvar för om du är berättigad till Rot avdrag eller ej vid installation av laddningspunkt för elfordon. Pris exklusive ROT-avdrag: 22.366 kr.

elbil_olofsson_bil

Miljöbilar hos oss

miljobil_olofssonbil

Stor kunskap om laddboxar

Vi vill hjälpa dig med hela ditt elbilsägande och där är köp av laddbox och laddning av din elbil en stor del. Via vårt samarbete med Wallbox hjälper vi dig med en totallösning för en effektiv, säker och snabb laddning av din elbil hemma. En extra trygghet för dig som kund är att du får 3 års garanti på produkterna, direkt från leverantören, och fackmannamässig installation av Wallbox- utbildad personal från den lokala firman: Emil Lundgren.

Wallbox_vagg

Investeringsstöd för att köpa och installera laddbox

Ladda Bilen är ett investeringsstöd för laddningsstationer för att enklare kunna ladda bilen vid exempelvis bostaden eller arbetsplatsen. Stödet är en del i att förenkla för laddning i hela landet när laddbara bilar blir allt vanligare. Stödet söks via Naturvårdsverkets webb nedan.

Om Wallbox laddboxar

Oavsett var du bor eller vilken bil du kör så finns det en Pulsar Plus för dig.

Pulsar Plus är en laddbox som är utformad för att passa alla elbilar och alla typer av hem. Med upp till 22kW laddeffekt kan laddboxen Pulsar Plus ladda din elbil upp till 8 gånger snabbare än en vanlig laddare. Därutöver kan laddboxen installeras inomhus eller utomhus och kommer med en garanti på 5 år.

Anslut din laddare via Bluetooth och WiFi. Ställ in laddning på specifika tider för att ladda när strömmen är som billigast, kontrollera din laddares status, och ta emot aviseringar i realtid genom myWallbox-appen. Anslut till din laddstation var som helst, när som helst ihop med din smartphone eller andra smarta devices. Hantera dina laddningssessioner och kontrollera laddningsstatusen med statistik och aviseringar angående laddningen i realtid. Säkra din laddare med fjärrlåsning.

Spara upp till 50% på laddare och installation till ditt hem. Skatteverkets avdrag för Grön teknik är ett avdrag som du som privatperson kan dra nytta av när du ska köpa laddare och installation. Som alla smarta hemmaladdare måste Pulsar Plus installeras av en certifierad elektriker.  Pulsar Plus följer alla lokala bestämmelser och standarder så att installationen ska vara säker och lätt att genomföra. Dessutom finns deras supporttjänst här för att hjälpa dig med felsökning närhelst du behöver det, före eller efter installationen.