Miljöbil

Wallbox – laddbox till din miljöbil

Wallbox – kraftfull men liten

Wallbox Pulsar Plus är en intelligent laddbox med uppkoppling till app. Pulsar Plus ansluts för laddeffekt 11 kW men kan även anslutas med en laddeffekt upp till 22 kW – kabel Typ 1 eller Typ 2. Laddboxen har Wi-Fi anslutning, DC-skydd och är förberedd för Power Boost (dynamisk lastbalansering).

Pris från: 11.183 kr*

Laddare, lastbalansering och installation ingår.
Pris netto inkl. 50% ROT-avdrag på material och arbete.

*Olofsson Bil tar ej ansvar för om du är berättigad till Rot avdrag eller ej vid installation av laddningspunkt för elfordon. Pris exklusive ROT-avdrag: 22.366 kr.

Miljöbilar hos oss

Stor kunskap om laddboxar

Vi vill hjälpa dig med hela ditt elbilsägande och där är köp av laddbox och laddning av din elbil en stor del. Via vårt samarbete med Wallbox hjälper vi dig med en totallösning för en effektiv, säker och snabb laddning av din elbil hemma. En extra trygghet för dig som kund är att du får 3 års garanti på produkterna, direkt från leverantören, och fackmannamässig installation av Wallbox- utbildad personal från den lokala firman: Emil Lundgren.

Investeringsstöd för att köpa och installera laddbox

Ladda Bilen är ett investeringsstöd för laddningsstationer för att enklare kunna ladda bilen vid exempelvis bostaden eller arbetsplatsen. Stödet är en del i att förenkla för laddning i hela landet när laddbara bilar blir allt vanligare. Stödet söks via Naturvårdsverkets webb nedan.