Wallbox Pulsar Miljöbil

Wallbox – laddbox till din miljöbil

Wallbox – kraftfull men liten

Wallbox Pulsar Plus är en intelligent laddbox med uppkoppling till app. Pulsar Plus ansluts för laddeffekt 11 kW men kan även anslutas med en laddeffekt upp till 22 kW – kabel Typ 1 eller Typ 2. Laddboxen har Wi-Fi anslutning, DC-skydd och är förberedd för Power Boost (dynamisk lastbalansering).

wallbox

Pris från: 17.990 kr*

Pris är före rotavdrag. Efter rotavdrag Grön teknik blir det kvar 8995,- att betala.
Laddbox och installation ingår.

*Olofsson Bil tar ej ansvar för om du är berättigad till Rot avdrag eller ej vid installation av laddningspunkt för elfordon. Pris exklusive ROT-avdrag: 22.366 kr.

Rekommendationer och mest uppskattat

Laddning
  • Wallbox Pulsar Plus/Max, med 7 meters laddkabel (för bättre räckvidd)
  • Lastbalansering även kallad Powerboost. (Helt automatiskt optimerat laddförlopp, utan risk för överbelastning med följden att säkringen går)
  • Lägg till en kabelhållare för 499,- in moms vilket motsvarar 250,- ink moms efter rotavdrag
  • Kabelhållare att hänga upp laddkabeln på ( En praktisk detalj så slipper kabeln ligga på backen)
elbil_olofsson_bil

Miljöbilar hos oss

miljobil_olofssonbil

Stor kunskap om laddboxar

Vi vill hjälpa dig med hela ditt elbilsägande och där är köp av laddbox och laddning av din elbil en stor del. Via vårt samarbete med Wallbox hjälper vi dig med en totallösning för en effektiv, säker och snabb laddning av din elbil hemma. En extra trygghet för dig som kund är att du får 3 års garanti på produkterna, direkt från leverantören, och fackmannamässig installation av Wallbox- utbildad personal från den lokala firman: Emil Lundgren.

Wallbox_vagg

Investeringsstöd för att installera laddbox

Vad innebär avdraget för Grön teknik?

Med målet att underlätta omställningen till en fossilfri fordonsflotta har regeringen infört en skattereduktion för arbets- och materialkostnader vid installation av laddstationer till elfordon.  Skattereduktionen liknar den som finns för rut- och rotavdrag och hanteras av installatören. Vi använder oss av vår lokala partner Emil Lundgren som sköter all ansökan åt er. Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material och dras av direkt vid köpet. Om man kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt man har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort. Läs mer om skattereduktion för Grön teknik på skatteverket.se.

Om Wallbox laddboxar

Oavsett var du bor eller vilken bil du kör så finns det en Pulsar Plus för dig.

Pulsar Plus är en laddbox som är utformad för att passa alla elbilar och alla typer av hem. Med upp till 22kW laddeffekt kan laddboxen Pulsar Plus ladda din elbil upp till 8 gånger snabbare än en vanlig laddare. Därutöver kan laddboxen installeras inomhus eller utomhus och kommer med en garanti på 3 år.

Anslut din laddare via Bluetooth och WiFi. Ställ in laddning på specifika tider för att ladda när strömmen är som billigast, kontrollera din laddares status, och ta emot aviseringar i realtid genom myWallbox-appen. Anslut till din laddstation var som helst, när som helst ihop med din smartphone eller andra smarta devices. Hantera dina laddningssessioner och kontrollera laddningsstatusen med statistik och aviseringar angående laddningen i realtid. Säkra din laddare med fjärrlåsning.

Spara upp till 50% på laddare och installation till ditt hem. Skatteverkets avdrag för Grön teknik är ett avdrag som du som privatperson kan dra nytta av när du ska köpa laddare och installation. Som alla smarta hemmaladdare måste Pulsar Plus installeras av en certifierad elektriker.  Pulsar Plus följer alla lokala bestämmelser och standarder så att installationen ska vara säker och lätt att genomföra. Dessutom finns deras supporttjänst här för att hjälpa dig med felsökning närhelst du behöver det, före eller efter installationen.