Tillbaka

T-Cross, kompakt, men långt ifrån liten

Olofsson Bil Volkswagen

T-Cross, kompakt, men långt ifrån liten

01/08/2019
Nya T-Cross kombinerar en urban look med kraven både för staden och för landet. Med den funktionella designen är T-Cross med dig på små som stora äventyr.

Nya T-Cross är en mångsidig, praktisk och trendriktig modell med en längd på 411 cm är T-Cross 5,4 cm längre än Polo. På höjden mäter T-Cross 156 cm vilket gör den 11,2 cm högre än Polo. T-Cross är kompakt, men långt ifrån liten: bilen erbjuder generöst med benutrymme för passagerare och gott om plats i bagageutrymmet. Baksätet kan flyttas 14 centimeter i längdled, vilket gör att lastvolymen kan utökas från 385 till 455 liter.

Säker och utrustad med assistanssystem som standard

Säker och utrustad med assistanssystem som standard

T-Cross är utrustad med en hel svit av säkerhetsdetaljer som tidigare var reserverade för betydligt större bilar. Det gör att T-Cross hör till de säkraste SUV:arna i sin klass.

När bilen blev testad i Ncaps säkerhetstester nådde T-cross det maximala resultatet med fem stjärnor. Detta test mäter bilens passiva och aktiva säkerhet. Så i frågan om T-cross är en säker bil? Ja!

Anpassningsbar

Anpassningsbar

Ett av de mest särskilda kännetecknandena på T-cross är flexibiliteten. Med tanke på att man kan flytta den bakre sätesraden kan du själv anpassa utrymmet, mellan benutrymme och bagageutrymme.

Detta gäller även utseendet, då det finns tre olika designpaket som tillval.

  • Black
  • Energetic Orange
  • Bamboo Garden

 

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.