Nostalgi Vw
Tillbaka

Volkswagen classic parts

Köp delar till din VW-klassiker hos oss!
Olofsson Bil Volkswagen

Volkswagen classic parts

Köp delar till din VW-klassiker hos oss!
07/04/2024
Volkswagen Classic parts är originaldelar till Volkswagens äldsta bilar. Vi på Olofsson Bil är återförsäljare av Classic parts och hjälper dig gärna med reservdelar när du behöver mecka med din gamla pärla. Vi erbjuder en blandning av äldre genuina delarna och helt nytillverkade reservdelar.

Hitta delar till din klassiska Volkswagen hos oss.

Reservdelslagret som är beläget i Tyskland, har cirka 60.000 olika reservdelar, och detta lager växer ständigt. Vi på Olofsson Bil är återförsäljare av Classic parts och du är välkommen in till oss på Kilowattvägen 15 i Haninge så hjälper vi dig att hitta rätt originaldel till din äldre Volkswagen.

 

Classic Parts

Classic Parts

I Oktober 1997 påbörjades resan gällande Volkswagen Classic parts. Detta efter att Volkswagen AutoMuseum utvecklat ett lager utav reservdelar till vintagebilar av märket Volkswagen. Sedan den dagen har reservdelslagret i Tyskland växt kontinuerligt, med ett större utbud av reservdelar till ett större antal vintagebilar. Volkswagen Classic Parts spelar en viktig roll för att hålla Volkswagens produkthistioria levande, inte bara i Tyskland, utan världen över.

Vi på Olofsson Bil är även ett Classic Competence center vilket innebär att vi kan hjälpa dig med din Volkswagen av äldre modell.

Classic parts hos Olofsson Bil

Varje år håller Volkswagen Historiska Klubben sin årliga vårträff utanför våran bilhall på Kilowattvägen 15 i Haninge. En härlig dag då mängder av retropärlor samlas hos oss. Vid dessa tillfällen har vi även ett tält med flera av Volkswagen Classic parts produkter till salu. Här säljs allt ifrån resväskor i VW-anda till Volkswagens curry-ketchup.

 

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.